Hem / Hjälpverktyg / Fasadhjälpen

Boka hembesök av Färgdoktorn och få rätt produkter till fasaden

Ibland är det skönt att ha en expert till hands. Om du bokar Färgdoktorn kommer vår specialist hem till dig och besiktigar ditt hus innan du ska måla om. Han eller hon analyserar den befintliga fasadfärgen och berättar hur huset ska förbehandlas och rengöras, vilken typ av färg som behövs och hur du stryker på den.

Boka ett besök av din lokala färgdoktor!

Här kan du göra en bokningsförfrågan för hembesök av den lokala Färgdoktorn. Den personen har fått en gedigen teknisk utbildning och har, förutom sin tekniska kunskap, även god kännedom om rengöring, penslar och andra produkter som underlättar målningsarbetet. När du skickat din bokningsförfrågan kommer du kontaktas av din valda butik, som berättar mer om tjänsten och ger prisuppgift.

Boka Fasadhjälpen
Vitt trähus

Rekomenderat pris 850 SEK/tillfälle

Färganalys ger optimalt resultat

När en fasad ska målas om är det viktigt att bedöma vilken färg fasaden är målad med tidigare. Det gäller såväl huset, färgens kondition som färgtyp. Ibland kan det vara nödvändigt att ta bort den tidigare färgen och då krävs kunskap om hur det ska göras på bästa sätt. När Färgdoktorn kommer hem till dig undersöker hon/han fasaden enligt en beprövad analysmetod för att garantera att ommålningen utförs på rätt sätt, med rätt produkter.

färgdoktor-dekal
Färgdoktorn instrument
fuktmätare
pensel med vit färg